23,24 en 25 November 2018 Broodfabriek Rijswijk

 

 Kom inspiratie op doen tijdens het Crea Weekend. Dé beurs waar ieder hobby-hart sneller van gaat kloppen! Workshops, demonstraties en natuurlijk shoppen.

Wij zijn er ook aanwezig en verzorgen een Creative Journaling Workshop. Als er plek is kun je op de dag zelf altijd aanschuiven om mee te doen maar wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan nu alvast  hieronder aan.


Creative Journaling | Planner nieuwe stijl- Anita Izendoorn

Creative Journaling mini workshop

Voor wie: Iedereen die graag in een planner wil werken maar niet vast wil zitten aan voorgedrukte vakjes & layouts maar liever zelf creatief aan de slag gaat. 

 

Ook als je bang bent om "fouten" te maken is dit losbladige systeem ideaal omdat je makkelijk je favoriete papier kunt vervangen, verwijderen en natuurlijk toe kunt voegen.

 

Gedurende het Crea Weekend laat Anita je op haar eigen wijze kennis maken met haar werkwijze in de planner. Uiteraard in haar bekende "Warme Groetjes" stijl. 

 

We vinden het fijn om in groepjes te werken van  maximaal 6 personen per workshop zodat we je alle aandacht kunnen geven. Deelname aan een workshop is €12.50  en tijdens de workshop kun je gebruik maken van de door ons meegebrachte materialen.  De workshop duurt ongeveer een uur en je gaat uiteraard met 1 of 2 leuke pagina's en veel inspiratie naar  huis.

 

(Een journal of planner is niet bij de prijs inbegrepen) 

 

 

Passion For Planners Watercolor Bookmark

€ 12,50

  • Beschikbaar

• Reserveringen voor workshop/cursussen kunnen niet geannuleerd worden, wel kun je zelf zorgen voor een plaatsvervanger mocht je onverwachts niet kunnen. Bij een "no-show" of afzegging van de workshop/cursus, blijft het volledige cursusgeld verschuldigd en vindt er geen restitutie plaats.