Het team van ArtChicks Studio

Hier vind je een overzicht van ons vaste team en een aantal gast-docenten die je regelmatig voorbij zal zien komen tijdens de aankondigingen van workshops in de ArtChicks Studio. Graag stellen we ons even in het kort aan je voor.

Lucretia Kolenbrander

Maakt prachtige Art Journal pagina's en andere werkstukken. Tijdens een workshop neemt ze je stap-voor-stap mee in de wereld van Mixed Media.

Lucretia maakt veel gebruik van collagetechnieken, stempels, inkt, werken in laagjes, acrylverf en natuurlijk de Gelli Plate.

 


Nika Rouss

De Griekse Nika Rouss is een van onze favoriete Mixed Media Artiesten. In 2017 komt ze gelukkig weer naar Nederland om 2 dagen les te geven in onze studio!

Wil je meer over haar weten kijk dan op haar website of haar YouTube kanaal.

  

 


Hanny Rottjers

Een echte scrapper en Project Life fanaat. Hanny maakt zelf prachtige PL kaartjes & papier met enorm veel aandacht voor het "aankleden" van deze prachtige kunstwerkjes.  Ook staat Hanny bekend om haar bijzondere (mini) albums. Na een workshop van Hanny ga je altijd met je eigen unieke creaties naar huis.

 

 Coby v. Willigenburg

Een stempelaar van het eerste uur. Coby is geen docent in de ArtChicks Studio maar helpt ons geweldig met allerlei dingen achter de schermen zoals bv het versturen van de nieuws-brieven.

 

Creatief, lief en altijd positief, een heerlijk mens! 

  

 

 


Karin v/d Broek

Liefhebber van Mixed Media & Art Journals, houdt ervan om lekker met inkt en verf te experimenteren.

 

Karin houdt niet van ingewikkelde technieken en aan haar werk kun je zien dat dat ook niet altijd nodig is om toch prachtige creaties te kunnen maken. Karin is o.a. ook design team lid van Birgit Koopsen Mixed Media Art Crew en Design by Ryn.


Esther Glas

Gek op bijna alles wat maar creatief is. Momenteel vooral Mixed-Media maar ook zeker in de ban van Document your Life, PL, Stempels, Planners, Inkt, Verf, Gelli Plates en vieze vingers.  

Tevens aanspreekpunt en drijvende kracht achter de ArtChicks Studio. 

 

 

 Willy Duit

Bij Willy ontstaat alles vanuit een passie voor papier, inkt, verf, natuurlijke materialen, recyclen en kringloop -vondsten.

 

Met plezier, experimenteren, ervaren, vallen en weer opstaan maakt ze de meest fantastische boekjes en laat deze technieken graag aan jou zien tijdens een leuke workshop.

 


Marjolein Stoove

Vol passie geeft Marjolein haar handlettering en biblejournaling workshops. Ze combineert haar ervaring, creatieve talenten en onderwijs-achtergrond tot een waardevolle belevenis tijdens deze super leuke lessen.

Marjolein schildert ook, haar favoriete onderwerpen zijn mensen en vogels.

 

 


Miranda Degenaars

Miranda is al zolang ze zich kan herinneren een creatieve ziel. Ze is gek op eigenlijk alles wat de wereld maar een beetje mooier kan maken. Ze is iemand die echt begrijpt hoe je iets maakt, iets opbouwt en die daarnaast de gave heeft dat ook nog te kunnen uitleggen. Helder, stap-voor-stap met oog voor detail. Dat zie je in haar creaties en dat merk je ook wanneer je met haar werkt.Marianne Kok

 

Marianne heeft een grote liefde voor het creatieve. Als klein meisje was ze altijd al aan het tekenen, schilderen en knutselen. 

Ze werkt graag met kleuren en vormen. Kleuren doen iets met je gevoel en emoties, dat spreekt haar aan. Marianne neemt je graag mee op een creatieve ontdekkingsreis. Doel is plezier & ontspanning te beleven en contact te maken met jezelf.

 


Marlene van Niekerk

Marlene is geboren in Zuid Afrika als dochter van zeer artistieke ouders en is zelf ook altijd creatief bezig geweest. 

Sinds 2002 woont ze in Nederland. Haar werk kun je het best omschrijven als levendig, kleurrijk, positief, onschuldig en lekker vrolijk.

Marlene ontwerpt ook haar eigen producten zoals b.v. voor onze BadAss Stamp Studio stempels.

 


Pascale Tichelaar

 

Een dag zonder inspiratie, is een dag niet geleefd is het motto van Pascale.

Pascale tekent en schildert al haar hele leven en is enorm gepassioneerd om het tekenen/schilderen over te dragen aan iedereen die hiervoor openstaat. 

Het werk als Tekentaal docent/coach/therapeut laat haar elke dag weer de waarde zien van creatief bezig zijn.
Kate Crane

 

Kate Crane is een van de super getalenteerde Mixed Media Artiesten uit Engeland. 


In November komt ze 3 dagen lesgeven in onze studio, helemaal geweldig! Meer info over Kate en haar werk vind je hier.

Kate is o.a. designer bij Stampotique. Kleurrijk, vrolijk en inspirerend. 

 


Marieke Blokland

 

Gepassioneerd over Mixed Media, Kunst, Art Journaling, Illustreren en ontwerpen. Dat zijn enkele kenmerken van Marieke. 

Marieke heeft haar eigen Bloknote Academy en vindt het daarnaast ook leuk om af en toe workshops in onze studio te geven. 
Ook ontwerpt ze stempels voor onze BadAss Stamp Studio collectie.