'Mir'acle Arts Technieken

Dinsdag 19 September of Woensdag 20 September 

10.00-16.00

 

Op dinsdag ga je, onder begeleiding van Miranda, heerlijk aan de slag met de prachtige stempels van Lost Coast Designs en maak je een prachtige cover op een nieuw art journal. Allerlei technieken komen aan de orde en je gaat met een prachtige creatie naar huis.

 

De woensdag is nog even een verrassing maar zodra Miranda nieuws hierover heeft komt het ook op de website en FB te staan! Wat je precies gaat doen is dus nog even afwachten maar houd je van de stijl van Miranda dan zit je helemaal goed! Wie Miranda kent weet wat ze allemaal met ecolines, pigmentpoeders zoals Brusho en Nuance, resist techniek, embossen, kleuren, blenden en al wat er nodig is, prachtige dingen kan maken.

 

Ook als je producten hebt liggen zoals bv, krijtjes, kleurpotloden, markers die je nog nooit gebruikt hebt of veel te weinig gebruikt....... neem ze gerust mee en Miranda laat zien wat voor moois je er allemaal mee kunt doen!

 


Wat neem je zelf mee?

- craft sheet  

- heattool  

- snijmachine, snijmat, mes en liniaal. 

- basis gereedschap zoals een schaar, mesjes, lijm, tape, potlood. 

 

In de week voorafgaand aan de workshop zal een mail verzonden worden met detail informatie en de definitieve lijst van zelf mee te nemen materialen.

Wij hebben ook altijd een aantal werkgereedschappen/ tools ter beschikking voor gebruik tijdens workshops. Mocht je dus echt iets niet hebben of niet kunnen/willen meenemen, neem dan contact met ons op of er materiaal voor je beschikbaar is.

 

Een creatief dagje uit inclusief materialen,  lunch, koffie, thee en natuurlijk wat lekkers.

 

* De afbeeldingen dienen als voorbeeld en ter inspiratie. Door het gebruik van andere stempels zal het uiteindelijke resultaat niet exact hetzelfde zijn.

 

€ 59,00

  • Beschikbaar