'Mir' acle Arts Mixed Media Notebook

Dinsdag 25 April

10.00-16.00

 

Je gaat in een super leuk notebook van 20x20 cm aan de slag. Hoe deze er precies uit komt te zien is nog een verrassing maar er komen veel technieken voorbij. We gaan o.a embossen, maskeren, inkleuren, blenden, knippen en plakken. Je leert van Miranda veel technieken die op allerlei manieren toepasbaar zijn. Wie Miranda kent weet dat deze dag zeker de moeite waard is!

 

Ook als je producten hebt liggen zoals bv, krijtjes, kleurpotloden, markers die je nog nooit gebruikt hebt of veel te weinig gebruikt....... neem ze gerust mee en Miranda laat zien wat voor moois je er allemaal mee kunt doen! Je krijgt een mooi notebook met All-Media Cartridge Paper dat geschikt is voor het werken met o.a. kleurpotloden, pan pastels, inkt, acrylverf etc. Je kunt dit later helemaal vullen met je eigen mooie creaties! 


Wat neem je zelf mee?

- craft sheet  

- heattool  

- snijmachine, snijmat, mes en liniaal. 

- basis gereedschap zoals een schaar, mesjes, lijm, tape, potlood. 

- acryl stempelblok

- water spray flesje

- waterbrush

- schort 

- eigen stempels als je deze graag gebruiken wilt 

- archival inkt/ watervaste inkt, zwart

- versamark

- stiften op waterbasis bv Tombow / Zig

 

In de week voorafgaand aan de workshop zal een mail verzonden worden met detail informatie en de definitieve lijst van zelf mee te nemen materialen.

Wij hebben ook altijd een aantal werkgereedschappen/ tools ter beschikking voor gebruik tijdens workshops. Mocht je dus echt iets niet hebben of niet kunnen/willen meenemen, neem dan contact met ons op of er materiaal voor je beschikbaar is.

 

Een creatief dagje uit inclusief materialen,  lunch, koffie, thee en natuurlijk wat lekkers.

 

* De afbeeldingen dienen als voorbeeld en ter inspiratie. Door het gebruik van andere stempels en een iets ander notebook zal het uiteindelijke resultaat niet hetzelfde zijn.

 

€ 55,00

  • Beschikbaar