Handboekbinden - Maak je eigen Notebook /Journal/Planner

 

Zaterdag 30 Juni  10.00-16.00 uur

 

Tijdens deze workshop ga je onder Wayne’s bevlogen leiding een Planner/Journal/ Notebook maken. Maar geen gewone zoals je op de foto’s kunt zien. Je maakt het boekje helemaal met de hand en je kunt helemaal naar je eigen smaak inrichten en decoreren.

 

Voor deze Planner/Journal/Notebook  heeft Wayne de koptische bindmethode uitgekozen omdat het grote voordeel van deze binding is dat je journal altijd plat op de tafel blijft liggen waardoor je er super fijn in kunt werken. 

 

De afmeting is ca. 21 x11 cm zodat het ook nog goed mee te nemen is in bijvoorbeeld je tas.  Deze maat is vergelijkbaar met die van een Travelers Notebook / Midori.

 

Al meer dan 25 jaar is Wayne vakman op het gebied van handboekbinden. Eerst bedrijfsmatig en later als kunstboekbinder. Door zijn ruime ervaring in het boekbinden en als restaurateur en zijn kunstzinnig inzicht beloofd dit weer een feestje te worden in Barneveld.

 

Wayne zal tijdens deze workshop ook een beetje ingaan op het kunstboekbinden en het nut van een goed gebonden journal.  Op 8 september komt Wayne in elk geval weer terug en legt je dan uit hoe je de Italiaanse Leporello maakt, meer info daarover volgt snel.

 

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Ongeveer 1 week voor aanvang van de workshop ontvang je van ons een mail met materialen die je zelf mee moet/kunt nemen. Wij hebben ook altijd een aantal werkgereedschappen/ tools ter beschikking voor gebruik tijdens workshops. Mocht je dus echt iets niet hebben of niet kunnen/willen meenemen, neem dan contact met ons op of er materiaal voor je beschikbaar is. 

 

Een creatief dagje uit inclusief verdere materialen, lunch, koffie, thee en natuurlijk wat lekkers.

 

€ 65,00

  • Beschikbaar