29. oktober 2018
Kom inspiratie op doen tijdens het Crea Weekend. Dé beurs waar ieder hobby-hart sneller van gaat kloppen! Workshops, demonstraties en natuurlijk shoppen. Wij zijn er ook aanwezig en verzorgen een Creative Journaling Workshop met de Planner Essentials van Elizabeth Craft Designs ontworpen door Esther Glas.
21. december 2017
Step-by-Step Mixed Media Ornate Snowflakes 2 with Bear in Art Journal.
12. december 2017
Step-by-Step Mixed Media Ornate Snowflakes in Art Journal.
05. september 2017
Kate Crane geeft nog een workshop in onze studio op maandag 20 november. Een dag vol met mini art-journaling, ga voor meer informatie naar onze website en boek snel een plek!
16. augustus 2017
Another great video by Kirsten using our BadAss stamp Studio Stamps. We love the way she used the stamps on the project and altered this cute notebook! Thanks so much Kirsten, you rock!
07. augustus 2017
Elizabeth Craft Designs USA meets ArtChicks Studio. We zijn verliefd geworden op de vele mooie producten van Elizabeth Craft Designs! Waaronder de geweldige dies/stansen, het microfine glitterpoeder, het soft finish cardstock enz enz. Een groot deel van het assortiment is nu al verkrijgbaar in onze webshop . Vanaf eind van deze maand zul je ons ook op creatieve beurzen, in binnen en buitenland, regelmatig met de stand van Elizabeth Craft Designs gaan tegen komen met deze geweldige producten.
01. augustus 2017
Op woensdag 9 Augustus komt Pascale Tichelaar weer een super leuke Ink O'Holic! workshop geven in onze studio in Barneveld. Iedereen gaat naar huis met een prachtig schilderij en je bent een dag heerlijk creatief bezig geweest! Je hoeft niet te kunnen schilderen of kunstzinnig te zijn om aan deze workshop mee te kunnen doen!
13. juli 2017
Kirsten heeft deze leuke kaart met distress oxide inkt en onze BadAss stamps gemaakt. Met de stempels van BadAss Stamp Studio maak je brutale kaarten, kunstzinnige journals en pittige scraps.
13. juli 2017
In Juli en Augustus hebben we voor de "thuisblijvers" natuurlijk gewoon een paar super workshops op de planning staan. Vind je het leuk om in de vakantie lekker creatief bezig te zijn kom dan mee doen met een van onderstaande workshops in onze ArtChicks Studio in Barneveld.