Exclusieve  Badass Stempelsets voor abonnees:

 

Wanna be a Bad Ass crafter just like Ilse, Toyah, Esther, Marlene and Marieke? Oooh yeah!
Met de stempels van BADASS Stamp Studio maak je brutale kaarten, kunstzinnige journals en pittige scraps. Neem nú een abonnement en ontvang als eerste elke maand, met korting, de exclusieve BADASS Stempels.

 

Elke maand brengen we een nieuwe 10x15 cm Badass stempel-set uit. Exclusief ontworpen door Badass Stamp Studio en gast designers/mixed media artiesten zoals, Ilse Kleijer, Toyah van Hees, Marieke Blokland en Marlene Meijer - van Niekerk. De stempels zijn erg veelzijdig dus je kunt ze gebruiken voor b.v. je Art Journal, Scrapbooking, Kaarten, Memory keeping enz.enz.

 

Word je abonnee dan ontvang je elke maand, met ruim 15% korting, automatisch een exclusieve BADASS stempel-set thuis. De stempels worden alleen voor onze *abonnees gemaakt dus echte collectors items.

 

Als je een abonnement neemt ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

 • Het abonnement houdt in dat je vanaf het afsluiten van het abonnement een half jaar of jaar elke maand een Limited Edition BADASS stempel-set van ons ontvangt.
 • Je ontvangt als een van de eerste elke maand de nieuwste exclusieve Badass Stempels in huis!
 • Je hoeft geen groot bedrag voor de gehele abonnementsperiode vooraf betalen.
 • De stempels worden standaard elke eerste zaterdag van de maand gepresenteerd (tijdens het Mixed Media Café) en verzonden (m.u.v zon,-en feestdagen).
 • Bij het afsluiten van het abonnement leg je je vast om de stempels ook daadwerkelijk een jaar of halfjaar lang te ontvangen.
 • Betalingen van het abonnement lopen via Automatische incasso en dit kan na de door jou gekozen abonnementsperiode op elk moment stopgezet worden.
 • Elke maand, ca. twee weken voor het verschijnen van de stempel-set wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven. 
 • Indien je een stempel-set niet betaald, betekent dit niet dat we je een keer overslaan. Wanneer er niet op tijd voor een set betaald wordt, krijg je een herinnering. Herinneringen worden gevolgd door aanmaningen en de bijbehorende kosten. 
 • Het lidmaatschap loopt door tot wederopzegging maar na afloop van de door jou gekozen periode kun je uiteraard elk gewenst moment opzeggen.
 • We zouden het natuurlijk jammer vinden als je tussendoor op zou zeggen maar als je besluit te annuleren neem dan voor de 15e van de maand even contact met ons op. Je ontvangt een factuur voor 50%  v/d resterende abonnementsverplichting.
 • Bestellingen/aanmeldingen voor het abonnement kunnen niet gecombineerd worden met andere bestellingen uit onze webshop en/of boekingen voor workshops.

 Let op: Dit zijn de prijzen voor verzending binnen Nederland, voor België en andere landen klik hier

 These shipping rates only apply to the Netherlands, for Belgium and all other countries click here

         
Looptijd  Stempels Verz.kosten Totaal Verzending

12 maanden

€ 14.95 €2.34 €17.29 1-2 werkdagen

6 maanden

€ 16.95 €2.34 €19.29 1-2 werkdagen

* Als je je aanmeldt voor de 15e van de maand ontvang je ca. 2 weken later de eerste set thuis bij het begin van de eerstvolgende nieuwe maand. 

* Meld je je aan ná de 15e dan wordt je incasso pas de maand daarna op de 15e voor het eerst verwerkt. Wil je toch al zo snel mogelijk de eerste set ontvangen? Vul dan gewoon het aanmeldformulier in en neem daarna even contact met ons op via email en we zorgen ervoor dat je je eerste set ook zo snel mogelijk thuis ontvangt.

De prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland. Voor België en overige landen klik hier

*De stempels worden alleen voor onze abonnees gemaakt. We maken er een aantal extra voor degene die de stempels nog niet kennen en deze willen proberen voordat ze een abonnement nemen. Deze komen echter pas na 3 maanden in de losse verkoop.Abonnees gaan dus altijd voor.