Elizabeth Craft Designs USA meets ArtChicks Studio.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Elizabeth Craft Designs USA meets ArtChicks Studio!

 

Een aantal maanden geleden zijn we enorm verliefd geworden op de vele mooie producten van Elizabeth Craft Designs! Waaronder de prachtige dies/stansen, het microfine glitterpoeder, het soft finish cardstock, de leuke stempels enz enz.

 

Sindsdien zijn we al van alles aan het maken geweest met deze geweldige collecties en is er een erg leuk contact ontstaan met Els en Joep (de eigenaars die in Amerika wonen). Zo leuk dat we nu zelfs gaan samenwerken!

 

De producten zijn geweldig om te gebruiken bij b.v. Mixed Media, Project Life en Art Journal creaties. Iets waar wij natuurlijk gek op zijn! Je kunt eindeloos combineren en niets is te gek, alles mag.

Vanaf eind van deze maand zul je ons op creatieve beurzen, in binnen en buitenland, regelmatig met de stand van Elizabeth Craft Designs gaan tegen komen. 

 

En........vanaf nu is een groot deel van de collectie ook al verkrijgbaar in onze webshop, klik hier om het assortiment te bekijken.

 

Een leuke inspiratie video met de mooie veren stans-set. Elke week maakt Els een nieuwe Youtube video: Technique Friday with Els, abonneer je hier op het Elizabeth Craft Designs You Tube Kanaal.